Xenia bv

Uw ideale partner voor reclameartikelen, promotiekledij en eindejaarsgeschenken

Xenia is opgericht in 1994 door Nicole Van Peteghem. “Het is de dynamiek van deze branche die mij aantrok om in de business te stappen: boeiende interacties met klanten die elke dag wat anders zoeken, altijd nieuwe ideeën wensen, mee willen zijn met de trends. Een passende oplossing bieden voor de behoeften van klanten, hun steeds veranderende noden snel en accuraat invullen. Daar doen we het voor, elke dag met evenveel enthousiasme!”

Eind 1999 verhuisde Xenia naar een nieuwe bedrijfsgebouw op de Gentse Steenweg in Lokeren, tegenover de Colruyt. In de toonzaal op het gelijkvloers kunt u een ruim assortiment reclamekledij en relatiegeschenken komen bekijken. Het is aan te raden om een afspraak te maken zodat we zeker tijd voor u kunnen vrijmaken.

Met 20 jaar ervaring zijn wij thuis in deze business. Dankzij een netwerk van betrouwbare leveranciers kunnen we u vrijwel elk product leveren, met of zonder uw logo. Ook voor custom-made artikelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Via onze website nodigen wij u alvast uit een kijkje te nemen in ons productaanbod. Let op, dit is slechts een greep uit ons uitgebreide gamma. Ook voor zaken die u niet vindt, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij maken graag een afspraak met u in onze showroom of komen bij u op bezoek indien u dat verkiest.

Alvast bedankt en hopelijk tot binnenkort.
Met vriendelijke groeten,

Het Xenia-team
Nicole, Ann, Inge en Annelies

Xenia Inspiration
Catalogus Promotional Gifts
Catalogus IT en Technologie

Catalogus Promotional Gifts

Catalogus Inspiration

Catalogus IT en Technologie

Catalogus Sustainable Gifts
Catalogus Textiel
Catalogus Your Choice

Catalogus Green Gifts

Catalogus Textiel

Catalogus Custommade Gifts

Catalogus Textiel
Catalogus Promotional Gifts
Catalogus IT en Technologie

Catalogus Textiel 2

Catalogus Paasgeschenken

Catalogus Draagtassen

Contacteer ons!