Contact

Vul het contactformulier in


Xenia bvba

Uw ideale partner voor reclameartikelen, promotiekledij en eindejaarsgeschenken

Xenia is opgericht in 1994 door Nicole Van Peteghem. “Het is de dynamiek van deze branche die mij aantrok om in de business te stappen: boeiende interacties met klanten die elke dag wat anders zoeken, altijd nieuwe ideeën wensen, mee willen zijn met de trends. Een passende oplossing bieden voor de behoeften van klanten, hun steeds veranderende noden snel en accuraat invullen. Daar doen we het voor, elke dag met evenveel enthousiasme!”

Eind 1999 verhuisde Xenia naar een nieuwe bedrijfsgebouw op de Gentse Steenweg in Lokeren, tegenover de Colruyt. In de toonzaal op het gelijkvloers kunt u een ruim assortiment reclamekledij en relatiegeschenken komen bekijken. Het is aan te raden om een afspraak te maken zodat we zeker tijd voor u kunnen vrijmaken.

Met 20 jaar ervaring zijn wij thuis in deze business. Dankzij een netwerk van betrouwbare leveranciers kunnen we u vrijwel elk product leveren, met of zonder uw logo. Ook voor custom-made artikelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Via onze website nodigen wij u alvast uit een kijkje te nemen in ons productaanbod. Let op, dit is slechts een greep uit ons uitgebreide gamma. Ook voor zaken die u niet vindt, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij maken graag een afspraak met u in onze showroom of komen bij u op bezoek indien u dat verkiest.

Alvast bedankt en hopelijk tot binnenkort.
Met vriendelijke groeten,

Het Xenia-team
Nicole, Cindy, Ann, Bieke en Inge

Route

Komende van Antwerpen : U neemt de E17 richting Gent, afrit Lokeren. Na het verlaten van de afrit neemt u rechts richting Lokeren. U blijft rechtdoor rijden, richting N70 of Andere Richtingen. Daarbij passeert u 4 verkeerslichten. Op het einde komt u uit op de N70. Daar neemt u links, richting Gent. Xenia bvba bevindt zich op ca. 250 m aan de rechterkant.

Komende van Gent : U neemt de E17 richting Antwerpen, afrit Lokeren. Na het verlaten van de afrit neemt u rechts richting Lokeren. Vervolg : zie boven

Komende van Brussel : U neemt de A12 richting Antwerpen, afrit Sint-Niklaas. U vervolgt de N16 richting Sint-Niklaas. Ter hoogte van Temse rijdt u de E17 op richting Gent. Vervolg : zie boven

Komende van Brussel : U neemt de E40 richting Gent. Ter hoogte van Merelbeke neemt u de afrit R4 richting Zelzate. Op de R4 neemt u de afrit E17 richting Antwerpen. Vervolg : zie bovenaan

creative ideas
Xenia Inspiration
Catalogus IT en Technologie
Catalogus Promotional Gifts

Xenia Catalogus

Catalogus IT en Technologie

Catalogus Promotional Gifts

Catalogus Promotional Gifts 2
Catalogus Your Choice
Catalogus Textiel

Catalogus Promotional Gifts

Catalogus Custommade Gifts

Catalogus Textiel

Catalogus Verzorging
Catalogus Pennen
Catalogus Sweets

Catalogus Verzorging

Catalogus Pennen

Catalogus Sweets